ایران و اوگاندا، بیشترین مصرف‌کنندگان آنتی‌بیوتیک در دنیا وزیر آموزش و پرورش: سند ابتدایی ورود هوش مصنوعی به مدارس آماده شده است جزئیاتی تازه از نزاع مرگ بار بولوار توس که با کشته شدن جوانی همراه بود | قتل به خاطر یک دختر وزیر بهداشت: ویروسی جدید در آزمایشگاه‌های ما شناسایی نشده است + فیلم رأی پرونده چای دبش چه زمانی صادر می‌شود؟ ایران رتبه هشتم جهان در بازار محصولات حلال حراج سکه‌های هخامنشی و ساسانی در نیویورک! + عکس (۲۶ دی ۱۴۰۳) لایحه منع خشونت از زنان در دستور کار مجلس قرار دارد پیشگیری از ابتلا به بیماری HPV؛ غربالگری یا تزریق واکسن؟ سقوط هواپیمای سبک آموزشی فراجا در گیلان (۲۶ دی ۱۴۰۳) حضور در نمایشگاه گردشگری اسپانیا با هدف معرفی ایران پویا و مقتدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران در سطح استان از فردا گروگان‌گیری ۱۵ماهه، با همت سازمان اطلاعات سپاه کرمان پایان یافت انتصاب رسمی مدیرکل امور بین‌الملل توسط رئیس سازمان امور دانشجویان مردی که همسرش را با ضربات کلنگ در مشهد به قتل رسانده بود، درگذشت حجم آب در سدهای مشهد، درحال‌کاهش و فقط ۱۲ درصد است مسمومیت ۲۳ دانش‌آموز مشهدی در مسجد به دلیل انتشار گاز منوکسیدکربن تمام واریزی‌های بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی، کشوری و لشکری تا پایان سال ۱۴۰۳ اعلام شد + زمان واریز و مبلغ فرار دختر ۱۵ ساله با فرد موردعلاقه‌اش در شب خواستگاری | قتل و تهدید؛ سرانجام یک عشق مجازی قتل یک جوان ایرانی به دست تبعه خارجی در مشهد بخشنامه جدید بانک مرکزی برای تأمین ارز دارو کمتر از ۴ سال برای جوانی جمعیت فرصت داریم فوت ۱۹۹ نفر براثر گازگرفتگی، از اول مهر امسال | استان خراسان رضوی در صدر جدول مسمومیت با مونوکسیدکربن (۲۶ دی ۱۴۰۳) آخرین اخبار درمورد برداشت از حقوق کارمندان بابت «مهریه» فواید بی‌نظیر سرکه سیب؛ از کاهش وزن تا کنترل دیابت هوا در سطح کشور سرد می‌شود | پیش‌بینی بارش باران و برف در برخی استان‌ها (۲۶ دی ۱۴۰۳) عامل اصلی فراموشی در جوانان «اضطراب» است نیاز دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم به ۱۵۱ هزار ظرفیت خوابگاهی آیا فعالیت بدنی زیاد باعث طول عمر بیشتر می‌شود؟ اگر بیماری تنفسی و ویروسی دارید، از حضور در جمع بپرهیزید وعده رئیس سازمان محیط زیست برای اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان
سرخط خبرها

درباره ویدئوی سخنرانی یک دایناسور در سازمان ملل | جهان زمان کم دارد

  • کد خبر: ۸۵۷۸۲
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
درباره ویدئوی سخنرانی یک دایناسور در سازمان ملل | جهان زمان کم دارد
از پویشی صحبت می‌کنیم که به وسیله برنامه توسعه سازمان ملل متحد پیش از برگزاری کنفرانس تغییرات آب‌وهوایی شکل گرفت و در قسمتی از آن یک دایناسور در سازمان ملل برای اعضای آن سخنرانی می‌کند.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ آیا ما کمر به نابودی زمین و خودمان بسته‌ایم؟ آیا ما مسیر منقرض شدن و منقرض کردن را در پیش گرفته‌ایم؟ به نظر می‌رسد که چنین است! در غیراین‌صورت چه لزومی دارد یک دایناسور منقرض شده امروز در قرن بیست‌ویک جلوی ما قد علم کند و ما را خطاب توصیه‌ها و نصیحت‌های خود قرار دهد که چنین زندگی کنید و چنان نه؟! لابد می‌پرسید یعنی چه و ماجرای این دایناسور چیست؟

باید خدمتتان عرض کنیم که داریم از پویشی صحبت می‌کنیم که به وسیله برنامه توسعه سازمان ملل متحد پیش از برگزاری کنفرانس تغییرات آب‌وهوایی شکل گرفت و در قسمتی از آن یک دایناسور در سازمان ملل برای اعضای آن سخنرانی می‌کند. ویدئویی که در نظر دارد تا جهانیان را متوجه خطرات تغییرات اقلیمی کند.

او در مقابل چشم‌های بهت‌زده و نگران تماشاچی‌ها گام‌هایش را محکم روی زمین می‌کوبد، به پشت تریبون می‌رود و صادقانه با جماعت پیش‌رویش صحبت می‌کند. او می‌گوید: «شما هم‌اکنون موقعیتی فوق‌العاده دارید و این یک فرصت بزرگ برای بشریت است.» موقعیت فوق‌العاده‌ای که به نظر می‌رسد قدرش را نمی‌دانیم! و در نهایت از این می‌گوید که: «انقراض را انتخاب نکنید. برای تغییر دستی بالا بزنید. پیش از آنکه کار از کار بگذرد نسل خودتان را نجات دهید. زمان آن رسیده که دست از بهانه‌تراشی بردارید.» توصیه‌هایی که پیش از این هم بار‌ها و بار‌ها به شیوه‌های دیگر سعی شد به گوش همگان برسد، اما یک نگاه به وضعیت گرمایشی زمین و بحران‌هایی که در گوشه گوشه آن اتفاق می‌افتد، کافی است تا متوجه بشویم احدی گوشش به آن‌ها بدهکار نبوده است.

واقعیت این است که همین الان هم دیر شده و زمان برای جبران خیلی کم داریم. همین چند ماه پیش بود که گروهی از کارشناسان بین‌دولتی سازمان ملل تحت عنوان هیئتی بین‌دولتی درباره تغییرات اقلیمی هشدار دادند که سطح انتشار گاز‌های گلخانه‌ای به حدی بالاست که اختلالات آب‌و‌هوایی را اگر نگوییم برای چند قرن، برای چند دهه تضمین می‌کند.

این گزارش همچنین می‌گفت اگر یک اقدام فوری برای کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای نشود متوسط دمای هوای جهان فقط طی ۲۰ سال ۱.۵ درجه سانتی‌گراد بیشتر می‌شود. این در حالی است که هشدار‌ها می‌گوید نباید اجازه داد میزان گرما از ۱.۲ درجه بیشتر شود و به ۲ درجه برسد. چون افزایش ۲ درجه‌ای همان آستانه خطرناکی است که می‌تواند طبیعت را دچار واکنش‌های شدید و جبران‌ناپذیر کند. یعنی همان توفان‌های سهمگین، سیل و سیلاب‌های ویران‌کننده و آتش‌سوزی‌هایی که راه و بی‌راه اتفاق می‌افتد، اما این مرتبه شدیدتر و قهرآمیزتر.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->